Supportersclub Club 95

 

Wie zijn we?

Wij zijn gestart in het seizoen 2013-2014 op RRCWK. We zijn een hechte groep vrienden die regelmatig ging kijken naar de voetbal, waardoor er meer interesse is gekomen om ook iets te betekenen voor deze ploeg. Samen met 2 leden van het bestuur (Olivier Van Alboom en Henk Van Der Heyden) hebben we dan een supportersclub opgericht.

Onze waarden

Morele steun: wij zullen onze ploeg altijd blijven bijstaan, ook op de moeilijke momenten (zoals die er de voorbije 2 seizoenen geweest zijn) en we reizen steeds af met veel Wetteraars bij wedstrijden op verplaatsing Financiële steun: op onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie schenken wij de ploeg altijd een cheque met een mooi bedrag, om zo de ploeg mee te ondersteunen in nieuwe, toekomstige investeringen Sociale steun: we proberen zoveel mogelijk lidkaarten te verkopen aan Wetterse supporters, om zo deze grote groep samen te krijgen bij wedstrijden en evenementen welke wij organiseren. Zo leert iedereen elkaar kennen en worden wij 1 gezonde, sociale, open club --> wat net de doelstelling is van het bestuur op middellange termijn.

Lidkaarten

Uitleg over welke 2 lidmaatschappen mogelijk zijn, vind je in de bijlage. Deze zal uitgeprint op de tafels liggen bij de spelersvoorstelling. Idee erachter: supporters warm maken voor die 30 euro (is 15  euro meer als gewone lidkaart, maar je krijgt er 2 vrijkaarten bovenop - waardoor de prijs eigenlijk hetzelfde is, maar bij erelid krijg je nog sjaal erbij)

Supporterslokaal

Ons supporterslokaal is Café De Beurs/De Gouden Kraan. Adres: Markt 3 te Wetteren Mattias Erauw is cafébaas en tevens zit hij ook bij ons in het bestuur. Is ook sponsor van RFC Wetteren. Plaats waar supporters nog gezellig napraten over de gespeelde wedstrijden. Plaats waar we meestal samenkomen voor wedstrijden op verplaatsing. Plaats waar de Nieuwjaarsreceptie doorgaat Plaats waar we heel wat supporters tegenkomen, ook op niet wedstrijddagen

Bestuursleden


Henk Van Der Heyden
Mattias Erauw
John De Kegel
Nick Roelandt
Niels De Craecker
Mathieu De Mey
Sieger Van Der Straeten 
Matthias De Coppel

Lid worden?

Er zijn 2 formules als je lid wil worden van onze supportersclub.

Lid (15euro)

  • maandelijkse nieuwsbrief
  • 5 euro korting bij aankoop van een abonnement
  • korting bij verschillende evenementen (busreizen...)

Erelid (30 euro)

Als erelid krijg je alles wat een lid krijgt met als extra's:

  • 10 euro korting bij aankoop van een abonnement
  • 2 vrijkaarten voor eender welke thuiswedstrijd
  • 1 sjaal van RFC Wetteren